Ontdek het uitgebreide aanbod en de oneindige mogelijkheden

van de Minitrailer van Constructie Vergauwe op deze website.

-----------------------------------------------------------------------------

Hebt u vragen? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren via de contactpagina.

De Minitrailer:

vervoer zonder zorgen

 

Wilt u uzelf tijd besparen met een snel, multifunctioneel en zuinig transportmiddel? Waar u zo mee kunt vertrekken, zelfs zonder rijbewijs C? En dat eenvoudig en veilig is in gebruik? Maar dan kennis met de Minitrailer van Constructie Vergauwe, dé oplossing voor zwaarder vervoer met rijbewijs B-E!

 

De Minitrailer biedt u een eenvoudige oplossing voor uw transportproblemen. U hoeft nooit meer op zoek naar chauffeurs om met u mee te rijden. En kunt eenvoudig weer naar huis terwijl u uw lading bij uw klant achter laat. Met de Minitrailer laadt u uw lading eenvoudig op en koppelt u hem af waar u dat maar wilt. En u? U kunt weer huiswaarts, zonder stress en zonder zorgen.

Efficiënt en milieuvriendelijk:

de Minitrailer

 

Trailers zijn voorbehouden voor truckers. Gekwalificeerde chauffeurs die dure rijopleidingen doorstaan om hun rijbewijs C te halen. En terecht. Maar wat met de kleine zelfstandige? Of met bedrijven die regelmatig vrachten moeten afleveren, maar niet de mankracht of het personeel hebben om mee te rijden? Voor hen heeft Constructie Vergauwe dé oplossing: de Minitrailer.

 

Koppel de Minitrailer aan, laad uw vracht op en rij naar uw bestemming. U bent volledig in orde en handelt conform alle verkeersvoorschriften. Bent u op uw bestemming? Dan laadt u zonder problemen uw vracht af en kunt met hetzelfde voertuig verder rijden. U doet het werk van een vrachtwagen met het gebruiksgemak van een bestelwagen.

De Minitrailer,

enkel voordelen

 

De Minitrailer is dé oplossing voor vervoersproblemen van kleine zelfstandigen en KMO’s. U vervoert uw vracht zonder problemen en geniet van de voordelen van een echte trailer. De Minitrailer? Dat is:

  • Kostenbesparend: geen investeringen in rijopleidingen of extra personeel
  • Ecologisch: geen zware vrachtwagens, dus geen grote uitstoot
  • Veilig: de trailer remt autonoom door middel van zijn eigen remsysteem met ABS/EBS/RSS
  • Handig: blijf binnen het laadvermogen en vervoer toch grote volumes of lange stukken
  • Zorgeloos: breek uw hoofd niet over planning, neem al uw personeel mee in dezelfde wagen
  • Efficiënt: beperk uw vervoerscyclus door te laden en te lossen zoals u dat wilt